Náš pražící proces

Pojďte se s námi podívat, jak se praží káva.

Každá káva se praží trochu jinak a vše záleží na její odrůdě, velikosti zrn, pracování (mokrý proces, suchý proces, honey proces…), hustotě zrn a mnohem více.

Vždy když k nám přijde nová káva, musíme změřit základní faktory a poté se pustíme do pražení první zkušební várky. Tuto kávu poté musíme druhý den vyzkoušet (cupping) a pokud nám bude chutnat, pražící profil si uložíme pro příští pražení.

 

Za den po upražení se káva zkouší v procesu zvaný cupping.

cupping2

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení