Robusta Bao Loc Winey Honey - anaerobické zpracování
Výběrová robusta z produkce farmáře Toi Nguyen. Toi se věnuje kávě již desítky let. Zprvu na farmě začínal jako sezonní pracovník, ovšem jeho zájem o kávu ho později přivedlo k otevření vlastní farmy. Toi se specializuje na výběrovou robustu, které dává stejnou péči, jako výběrové arabice. Výsledkem je káva unikátní káva s chutí cukrové třtiny, perníku a medu.
Kategorie: | Vietnamská zrnková a mletá káva |
---|
Výběrová robusta z produkce farmáře Toi Nguyen. Toi se věnuje kávě již desítky let. Zprvu na farmě začínal jako sezonní pracovník, ovšem jeho zájem o kávu ho později přivedlo k otevření vlastní farmy. Toi se specializuje na výběrovou robustu, které dává stejnou péči, jako výběrové arabice. Výsledkem je káva unikátní káva s chutí cukrové třtiny, perníku a medu.
Provincie: Bao Loc, Vietnam
Farma: Toi
Nadmořská výška: 900 - 1000 m n. m.
Varieta: Robusta
Proces: Anaerobic Honey
Chuťový profil: cukrová třtina, perník a med
Vhodné pro: espresso,phin filtr